קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

שרימפס גריסים

שרימפס גריסים
שרימפס גריסים נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.3 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 607 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מלח ופלפל, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: שרימפס גריסים, שרימפס גריסים, ו שרימפס גריסים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מוסיפים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מוסיפים גריסים ומבשלים עד שהמים נספגים, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גריסיםגריסים
מיםמים
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
6
שוטפים שרימפס ומייבשים. מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד להשחמה; מסננים היטב. בשמן, מוסיפים שרימפס. מבשלים עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים מיץ לימון, בייקון קצוץ, פטרוזיליה, בצל ירוק ושום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בייקוןבייקון
8
קולים במשך 3 דקות.
9
כפית גריסים לתוך קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גריסיםגריסים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים תערובת שרימפס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
11
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.