שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש אגוז. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרימפס, צ'ילי תאילנדי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו חסילון דבש אגוזים / סרטנים אגוז (???), שרימפס אגוז דבש, ו שרימפס אגוז דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 4 דקות.
מעבירים את האגוזים לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים את השום, מתבלים בפלפל ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד הזהב, כ 4 דקות.
הוסף את כף 1 של הדבש השמור; לבשל מעל חום מתון, ערבוב, עד השחמה עמוקה, 1 דקה.
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עד מופחת מעט, על 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ומסירים את רוטב השום-קרמל מהחום.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את הברוקולי, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות. לחשוף, להוסיף את השרימפס וצ ' ילי ולבשל, ערבוב כמה פעמים, רק עד השרימפס הם ורודים ומסולסלים. מערבבים ברוטב שום קרמל, מפזרים את האגוזים על גבי ומגישים.