קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש-אגוז

שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש אגוז. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרימפס, צ'ילי תאילנדי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו חסילון דבש אגוזים / סרטנים אגוז (???), שרימפס אגוז דבש, ו שרימפס אגוז דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את האגוזים לצלחת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף עוד כף שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום, מתבלים בפלפל ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד הזהב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף את כף 1 של הדבש השמור; לבשל מעל חום מתון, ערבוב, עד השחמה עמוקה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עד מופחת מעט, על 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ומסירים את רוטב השום-קרמל מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הברוקולי, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות. לחשוף, להוסיף את השרימפס וצ ' ילי ולבשל, ערבוב כמה פעמים, רק עד השרימפס הם ורודים ומסולסלים. מערבבים ברוטב שום קרמל, מפזרים את האגוזים על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.