שרימפס ודגנים
גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, פלפל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא מים לרתיחה.
מוסיפים מלח, ואז גריסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה, על 10 דקות. מערבבים בגבינה. תתחמם.
בסיר גדול, מחממים שמן זית על חום גבוה בינוני עד מנצנץ. שרימפס העונה עם מלח ופלפל, להוסיף למחבת, ו לטגן עד מבושל דרך, על 1 דקה לכל צד.
הסר שרימפס עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
לטאטא קמח למחבת ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד הזהב חיוור, על 1 דקה.
מקציפים במרק עוף, שום, בצל ירוק, מלח, פלפל ורוטב חריף. מבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מוסיפים שרימפס ותרד למחבת ומבשלים עד שהתרד נבול.
מניחים גריסים על כל צלחת ומעלה עם שרימפס, תרד, ורוטב.