קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

שרימפס חריף סינגפור על תרד

שרימפס חריף סינגפור על תרד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סינגפור צ'ילה סרטן עם תרד, קוקטייל שרימפס עם רוטב חריף סינגפור, ו אטריות בסגנון סינגפור עם שרימפס.

הוראות

1
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים תרד קצוץ, ומערבבים במשך 1 דקה או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהמחבת, ולהתחמם.
4
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שרימפס ופלפל; מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לשלב סאקה ואת שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים תערובת סאקי לשרימפס. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים שרימפס על תרד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.