שרימפס כבושים
שרימפס כבוש הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ אורז unseasoned, תרמילי הל, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. נסו למחרת שרימפס כבושים, שרימפס כבושים, ו שרימפס כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ אורז, שמן זית, מיץ לימון, פרוסות לימון, אוניונסלסים, שיני שום, עלי מפרץ, celeryseeds, זרעי חרדל, מלח כשר גס, ופלפל שחור בקערה גדולה עד saltdissolves. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי וצינה.
מניחים 8 כוסות מים בסיר גדול.
מוסיפים מלח גס, עלי מפרץ,עלי טימין, שום, פפריקה, זרעי חרדל, allspice, זרעי סלרי, הל, מקל קינמון. מביאים לרתיחה חום גבוה. מרתיחים 5 דקות.
הוסף שרימפס; stirto נפרד. מרתיחים רק עד פגזים להפוך ורוד, על 2 דקות. באמצעות רחפן גדול, להעביר שרימפס למסננת לנקז.
קו מעוטר תבנית אפייה עם שכבות של קוביות קרח. פיזור שרימפס על קרח כדי coolquickly, על 5 דקות. פיל ו deveinshrimp, משאיר זנבות שלמים.
הוסף peeledshrimp לתערובת כבישה; מערבבים כדי להתמזג.מכסים ומקררים לפחות 3 שעותו ועד 6 שעות.
באמצעות כפית מחוררת, להרים תערובת שרימפס frompickling. לארגן על מגש.
ארוחה מיוחדת כמו זו שומרת על התחלה מבעבעת. עם theshrimp, יוצקים שמפניה פריך. אנחנו אוהבים את פרנק בונוויל NV ברוט Sélection (צרפת, 30$), אשר פירותי עם הערות מינרלים citrusand.
עלי דפנה טריים הם soldin סעיף התוצרת של הסופרמרקט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.