שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף, קמח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו שרימפס מוקפץ, שרימפס מוקפץ, ו שרימפס מוקפץ עם Broccolini (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח על צלחת ועונה עם כמות בריאה של מלח ופלפל; לערבב עם מזלג לשלב באופן שווה. לדלות את השרימפס בקמח מתובל כדי מעיל כל הצדדים.
מחממים את החמאה והשמן במחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה להקציף ופשוט מתחילה להפוך לחום בהיר.
מוסיף את השרימפס, ולתת לו לזרוק, לטגן במשך 5 דקות עד השרימפס הוא מוצק ויש ציפוי פריך בצד החיצוני.
הסר את השרימפס לצלחת בצד ולכסות כדי להתחמם.
תחזיר את המחבת לחום ותוסיף את השום והצלצלי. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה עד רך.
מוסיפים את מיץ לימון מרק עוף, לתת לו מערבבים ולתת לו לבשל במשך 1 דקה כדי להתעבות מעט.
שים את השרימפס בחזרה במחבת ומעיל ברוטב לימון. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.