שרימפס מטוגן
שרימפס מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 591 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חריף, שמן בוטנים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס, שרימפס מטוגן במחבת, ו יותר טוב משרימפס מטוגן. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן ל 375 מעלות F.
קו מגש אפייה עם מגבות נייר ולהניח בצד. בתבנית אפייה רדודה, לטאטא יחד חלב, חלב חמאה ורוטב חם. בתבנית אפייה רדודה נפרדת, להקציף יחד קמח, קמח תירס, פלפל ומלח. ודא השרימפס יבש לדלות בתערובת היבשה תחילה, ולאחר מכן תערובת רטובה ולבסוף תערובת יבשה שוב. לנער את עודף בין כל חפירה.
טיגון עמוק בקבוצות, אבל לא להעמיס את הטיגון. מטגנים במשך 2 דקות או עד חום זהוב.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת ולנקז על מגש אפייה מצופה מגבת נייר.