שרימפס מטוגן עם רמולד חריף
שרימפס מטוגן עם רמולד חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 455 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.99 דולר למנה. אם יש לכם שמן בוטנים, קמח תירס, קמח בעל תפיחה עצמית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטנים מלוחים כמו קינוח. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות מטוגנות עם ררמולייד פיקנטי, חמוצים מטוגנים עם רמולד חריף, ו שרימפס ר ' מולדה מעל עגבניות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טיגון עמוק עם שמן בוטנים ל 375 מעלות צלזיוס.
מקציפים יחד חלב חמאה, ביצה וחרדל בכלי קדירה. בכלי תבשיל אחר מקציפים יחד קמח, קמח תירס, פפריקה, 2 כפיות מלח, קאיין ואבקת שום.
לזרות שרימפס בתערובת היבשה ואז לתוך רטוב ואז בחזרה לתוך יבש.
מוסיפים שרימפס בקבוצות לטיגון העמוק ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל אצווה.
מגישים עם רוטב רמולד חריף.
מוסיפים לקערה את השאלוט, הפטרוזיליה, פלפל הקאיין, המיונז, החרדל, הרוטב החם ומיץ הלימון. מערבבים לשלב. מצננים עד שמוכן להגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
![ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, מברך את החיך שלך עם תווים של דשא חתוך ביום חם. היין מעוגן בחומציות חדה, אבל לא כל כך כדי לגבור על מתיקות חולפת של מתיקות שמשאירה אותך מחייך. לארשין אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון תכשירים של דגים, עופות ובשר חזיר.]()
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, מברך את החיך שלך עם תווים של דשא חתוך ביום חם. היין מעוגן בחומציות חדה, אבל לא כל כך כדי לגבור על מתיקות חולפת של מתיקות שמשאירה אותך מחייך. לארשין אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון תכשירים של דגים, עופות ובשר חזיר.
A bright expression of fruit right up front, greeting your palate with notes of cut grass on a warm day. The wine is anchored by crisp acidity, but not so much as to overpower a fleeting tease of sweetness that leaves you smiling. Arsheen has a smart, refreshing character that will bestow clarity to a range of preparations of fish, fowl, and pork.