שרימפס מפונק עם ריזוטו תירס ואספרגוס
המתכון לפנק שרימפס עם ריזוטו תירס ואספרגוס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם עירית בתוספת עירית ארוכה, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ריזוטו שרימפס ואספרגוס, ריזוטו עם שרימפס ואספרגוס, ו ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף החמאה בסיר קטן.
מוסיפים את התירס, 3/4 כוס של ציר עוף, האורז והקיץ מלוח ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 4 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהאורז רך, כ -8 דקות.
מוסיפים 2 כפות של שמנת כבדה ומבשלים על חום גבוה עד התערובת מתחילה להחזיק יחד, על 1 דקה. תלוש את" ריזוטו " במרכז צלחות או מגש ולשמור חם.
בינתיים, בסיר בינוני, לחמם את שארית 1/4 כוס המניה, 1/4 כוס שמנת כבדה, 1 כף חמאה ותבלינים המפרץ הישן על אש נמוכה במשך כ 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים במשך 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחות עם ריזוטו. מביאים את הנוזל שנותר במחבת לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום והוסף את עירית טחון.
יוצקים את נוזל בישול מופחת על השרימפס, מקשטים עם עירית ארוכה ומגישים מיד.