שרימפס מתובל ירקות מוקפץ
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם בצל קצוץ גדול, פלפל בל קצוץ גדול, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מערבבים פריזר חבילה, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת רוטב סויה; מבשלים עד מעובה קלות, על 1 דקה.
מוסיפים ירקות ופתיתי פלפל אדום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ירקות רכים, על 1 דקה.
מוסיפים שרימפס ומים 1/4 כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר. לחלק בין 4 קערות; לשרת מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.