שרימפס, צדפות חזיר שומאי יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 40 מנות עם 189 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפונה, שרימפס, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בסביבות 10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס, סקאלופ ושומאי חזיר, חזיר ושרימפס שומאי, ו שרימפס שומאי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב במעבד מזון את השרימפס, הצדפות, החזיר, הג ' ינג ' ר, הכוסברה, השאלוט, החומץ, שמן השומשום וחלבוני הביצה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את עמילן התירס ומיץ הלימון ודופק לשילוב - אני אוהב שהמילויים שלי יהיו בעלי מעט מרקם. (לחלופין קוצצים את השרימפס והצדפות דק ואז מוסיפים את החזיר, הג ' ינג ' ר, הכוסברה והחומץ וקוצצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים במהירות את החומץ, שמן השומשום, החלבונים, התיבול, עמילן התירס ומיץ הלימון.)
להכנת השומאי: החזק עטיפת וונטון בידך. כף 1 כף מהמלית למרכז העטיפה (שוטפים את הכף במים קרים כדי שהמילוי לא יידבק). אוספים את שולי העטיפה סביב המילוי וסוחטים את הצדדים יחד עם האצבעות ויוצרים כוס קפלים קטנה. (הצדדים יקפצו באופן טבעי וישאירו את המילוי מעט חשוף.) הקש על הכופתאות על השולחן כך שהתחתית תהיה שטוחה והיא תעמוד זקופה ואז תניח בצד על תבנית אפייה. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי. מעל כל שומאי אפונה. (אפשר להקפיא כל שאריות מילוי.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
משמנים קלות את תחתית ספינת הקיטור במבוק ואז מרפדים אותה בעלי הכרוב. עמדו את הכופתאות בספינת הקיטור בשכבה אחת ודאגו שלא ייגעו זה בזה. (ספינת קיטור בגודל 10 אינץ ' תכלול 12 שומאי). הביאו כ -2 סנטימטרים של מים לרתיחה בווק. מכניסים את ספינת הבמבוק לווק, מכסים אותה במכסה הבמבוק ומאדים עד שהשומאי מרגיש יציב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים את השומאי מעוטר מיד בבצל ירוק ומלווה ברוטב סויה או רטבים טבולים לבחירתכם.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסי ריזלינג
משתלב היטב עם מנות חריפות בעדינות, וגם משלים חזיר ושרקוטרי נרפא. תיהנו עם פירות חתוכים טריים.