קושיקשה
מוכן ב10 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

שרימפס, סקאלופ ושומאי חזיר

שרימפס, סקאלופ ושומאי חזיר
שרימפס, צדפות חזיר שומאי יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 40 מנות עם 189 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפונה, שרימפס, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בסביבות 10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס, סקאלופ ושומאי חזיר, חזיר ושרימפס שומאי, ו שרימפס שומאי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב במעבד מזון את השרימפס, הצדפות, החזיר, הג ' ינג ' ר, הכוסברה, השאלוט, החומץ, שמן השומשום וחלבוני הביצה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את עמילן התירס ומיץ הלימון ודופק לשילוב - אני אוהב שהמילויים שלי יהיו בעלי מעט מרקם. (לחלופין קוצצים את השרימפס והצדפות דק ואז מוסיפים את החזיר, הג ' ינג ' ר, הכוסברה והחומץ וקוצצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים במהירות את החומץ, שמן השומשום, החלבונים, התיבול, עמילן התירס ומיץ הלימון.)
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להכנת השומאי: החזק עטיפת וונטון בידך. כף 1 כף מהמלית למרכז העטיפה (שוטפים את הכף במים קרים כדי שהמילוי לא יידבק). אוספים את שולי העטיפה סביב המילוי וסוחטים את הצדדים יחד עם האצבעות ויוצרים כוס קפלים קטנה. (הצדדים יקפצו באופן טבעי וישאירו את המילוי מעט חשוף.) הקש על הכופתאות על השולחן כך שהתחתית תהיה שטוחה והיא תעמוד זקופה ואז תניח בצד על תבנית אפייה. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי. מעל כל שומאי אפונה. (אפשר להקפיא כל שאריות מילוי.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
משמנים קלות את תחתית ספינת הקיטור במבוק ואז מרפדים אותה בעלי הכרוב. עמדו את הכופתאות בספינת הקיטור בשכבה אחת ודאגו שלא ייגעו זה בזה. (ספינת קיטור בגודל 10 אינץ ' תכלול 12 שומאי). הביאו כ -2 סנטימטרים של מים לרתיחה בווק. מכניסים את ספינת הבמבוק לווק, מכסים אותה במכסה הבמבוק ומאדים עד שהשומאי מרגיש יציב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים את השומאי מעוטר מיד בבצל ירוק ומלווה ברוטב סויה או רטבים טבולים לבחירתכם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסי ריזלינג
דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסי ריזלינג
משתלב היטב עם מנות חריפות בעדינות, וגם משלים חזיר ושרקוטרי נרפא. תיהנו עם פירות חתוכים טריים.