בסיר קטן, לשלב את החומץ, סוכר, רוטב דגים, ו 1/8 כפית. מלח; מערבבים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. שים בצד כדי להתקרר מעט. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, גזר, פלפל, בצל ירוק; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
רוטב דגים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
יוצקים את תערובת החומץ על הכרוב ומערבבים היטב לשלב. תוסיף את הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
בואו לשבת, ערבוב מדי פעם, במשך כ -20 דקות. במחבת nonstick גדול, חום 1 Tbs. של שמן שומשום על חום בינוני גבוה. לזרוק את השרימפס עם כפית 1/2. מלח ו 1/4 כפית. פפר. שים חצי שרימפס במחבת ומטוגנים עד אטום לאורך כל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את השרימפס המבושל לקערה נקייה. חזור עם 1 Tbs הנותרים. שמן והחצי השני של השרימפס. לזרוק את השרימפס לסלט ומגישים.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.