שרימפס עם רוטב עגבניות קוקוס קארי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך זנגביל, שמן canolan, אבקת קארי קלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו שרימפס קוקוס עם רוטב קארי אדום, שרימפס קוקוס W / רוטב קארי טבילה, ו רוטב עגבניות קארי קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 2 כפות של שמן בוטנים עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, שום, jalapeo וג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים עד ריחני.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, חלב הקוקוס והסוכר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 15 דקות.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן בוטנים עד כמעט עישון.
מוסיפים את השרימפס בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים קלות אבל לא מבושל דרך, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הקוקוס-קארי למחבת ומבשלים עד שהוא מעובה והשרימפס מבושלים רק דרך, 3 עד 4 דקות. מערבבים בכוסברה ומגישים.
מגישים עם: אורז לבן מאודה או חום פלחי לימון.