שרימפס עם שעועית לבנה וטוסט
עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו שעועית לבנה אפויה מחבת. (על טוסט!), שעועית לבנה ושרימפס, ו שרימפס שום שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הלחם משני הצדדים עם 2 כפות של החמאה.מבשלים את הלחם במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר מהמחבת.למחוק את המחבת ולהמיס את 4 כפות הנותרים של חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית, ומבשלים עד אטום לאורך כל, 2 עד 3 דקות.מקפלים את השעועית ואת ארוגולה ומבשלים רק עד השעועית מחוממים דרך, 1 עד 2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.