שרימפס צרוב במחבת, בחורים.
שרימפס צרוב במחבת Po ' בנים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את התיבול של cajun, לחמניות hoagie, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים שרימפס ותיבול Cajun בקערה; לזרוק היטב.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים שרימפס למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
חותכים כל גליל במחצית אופקית. החלק התחתון העליון של כל גליל עם 2 כפות חסה, 2 פרוסות עגבניות, פרוסת בצל 1, ורבע אחד של שרימפס.
מורחים את החצי העליון של כל גליל עם כ 2 כפות תערובת מיונז; מקום על גבי כריך.
שלב 4 כוסות כרוב ירוק מגורר ו 1 כוס גזר מגורר בקערה גדולה.
שלב 3 כפות מיונז מופחת שומן, 1 כף חומץ סיידר, ו 1/4 כפית זרעי סלרי בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת מיונז לתערובת כרוב; מערבבים היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.