קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס צרוב במחבת וריזוטו ארוגולה

שרימפס צרוב במחבת וריזוטו ארוגולה
המתכון שרימפס צרוב וריזוטו ארוגולה מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שרימפס, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, ו שרימפס עם ריזוטו פסטו ארוגולה.

הוראות

1
להביא ציר עוף תוצרת בית לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים שרימפס עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
מלחמלח
4
הוסף שרימפס למחבת; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מחבת מהחום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
חום שנותר 1 כף שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים שאלוט ושום למחבת; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ייןיין
9
להוסיף 1 מלאי כוס; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלאי שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים שרימפס; לבשל 1 דקה או עד הסוף. מערבבים גבינה, חמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
מלאימלאי
מלחמלח
10
הסר מהחום; מערבבים בארוגולה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.