שרימפס קוקוס ג'מבו של נילי
את המתכון ניתן להכין שרימפס קוקוס ג'מבו של נילי בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ריבת תפוזים, מלח ופלפל, פירורי לחם פנקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 63%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס ג'מבו עם קרום ג' ינג'ר וקוקוס, שרימפס ג'מבו ממולא, ו שרימפס ג'מבו בגריל.
הוראות
מחממים שמן בטיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מערבבים יחד פנקו וקוקוס. בקערה בינונית אחרת מקציפים ביצים ומקף מלח ופלפל. בקערה שלישית מערבבים יחד קמח, בצל ואבקת שום. מחפר שרימפס בקמח, אחר כך ביצים, ואז פירורי הלחם.
מניחים בטיגון עמוק שחומם מראש ומטגנים, בקבוצות, עד שהם פריכים וזהובים; 2 עד 3 דקות.
מסננים על מגש גיליון מרופד במגבת נייר.
מגישים חם עם רוטב טבילה חריף בצד.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת הוניג סוביניון בלאן רתרפורד עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 33 דולר לבקבוק.
שמורת הוניג סוביניון בלאן רתרפורד