קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס קוקוס עם סלסה מנגו

שרימפס קוקוס עם סלסה מנגו
אם יש לך פלפל קאיין, חלפיניו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב mangos אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו עוגות שרימפס קוקוס עם סלסה מנגו, טאקו שרימפס קוקוס עם סלסה מנגו, ו עוגות שרימפס קוקוס עם סלסה אננס מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שמן בסיר גדול ולהתחיל חימום מראש, כ -10 דקות לפני הכנת השרימפס, על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בקערה קטנה, מתבלים את השרימפס במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בצלחת רדודה לשלב קמח, אבקת שום ופלפל קאיין. בצלחת רדודה נוספת, לזרוק בעדינות את הקוקוס, ארוחת שקדים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
לדלות שרימפס בתערובת הקמח ולנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5
ואז לטבול כל שרימפס לתוך הביצים מכות, ואחריו תערובת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
לנער את כל קוקוס עודף מאובטח על שיפוד במבוק, 3 שרימפס לכל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מניחים שיפודים על מחבת גיליון מכוסה קלף ומקררים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לאחר שהשמן הגיע 350 מעלות F טיפת שיפודי שרימפס מקורר ומטגנים במשך כ 6 עד 8 דקות או עד השרימפס הם חום זהוב (הקפד לצפות טיפול שרימפס באופן מלא כמו הקוקוס יכול לשרוף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.1
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מניחים את כל החומרים לתוך קערת ערבוב לזרוק יחד.1
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
3
מגישים עם שרימפס מטוגן חם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מטוגןשרימפס מטוגן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.