שרימפס קלוי עם פסטה לימון ואספרגוס
שרימפס קלוי עם פסטאן לימון ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 686 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טחון לטעמך, מלח כשר ופלפל טחון לטעמך, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לימון אספרגוס עם שרימפס קלוי, פסטה שרימפס לימון עם אורזו ואספרגוס, ו שרימפס & סלט אספרגוס קלוי עם קרם אבוקדו לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות פרנהייט.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
לחתוך או לשבור את תחתית קשה של חניתות האספרגוס.
מורחים את האספרגוס בשכבה אחת על גיליון עוגיות מרופדות בנייר אלומיניום.
מפזרים שמן זית, מלח ופלפל באופן שווה על גבי. צלי בתנור במשך 15 דקות.השליכו את החסילונים הנקיים והטבועים לקערה עם מלח, פלפל, שמן זית ובלסמי.
מורחים באופן שווה בשכבה אחת על גיליון עוגיות אחר מרופד בנייר אלומיניום. צולים בתנור במשך 8 דקות, עד ורוד מבושל דרך.לבשל את הפסטה עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של נוזל הבישול לפני ניקוז. לזרוק את הפסטה מיד עם החמאה, 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, ונוזל פסטה שמורות.
מוסיפים מלח pepper.As ברגע החסילון מבושל, לקפל לתוך הפסטה.