קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו

שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו
שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח שום, פלפל, אבוקדו וסלסה תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות אבוקדו-בזיליקום קישואים עם צ'ילה-שרימפס לימון ותירס, צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס מוקרם, ו צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס ופלפל אדום להתענג.

הוראות

1
יש לשטוף את החסילון מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן כתם אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מניחים את אבקת צ ' ילה, מלח שום, כוסברה, אורגנו, כמון, ופלפל בקערת ערבוב ולהקציף לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. מערבבים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
תן שרימפס במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מבשלים את החסילון, בעקבות ההוראות להלן עבור כל גריל, עד רק מבושל דרך. כאשר נעשה את השרימפס יהפוך לבן ורדרד וירגיש מוצק למגע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
כפית את אבוקדו וסלסה תירס לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או קערות הגשה. לעטוף 4 של שרימפס חם מעבר לקצה של כל כוס או קערה ומגישים בבת אחת. או לקוקטייל שרימפס קר, תן לחסילונים המבושלים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את השרימפס, מכוסים, עד שהם מצוננים לפני שמגישים אותם עם הסלסה. השרימפס המבושל יכול להיות בקירור עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את הגריל; אם גריל הקשר שלך יש בקרת טמפרטורה, מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את מחבת הטפטוף מתחת לקדמת הגריל. כאשר מוכן לבשל, שמן קלות את משטח הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את השרימפס במרינדה על הגריל החם, ולאחר מכן לסגור את המכסה. השרימפס ייעשה לאחר בישול 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
מניחים את מחבת הגריל על התנור ומחממים אותו לחום גבוה מעל בינוני. כאשר מחבת הגריל חם טיפה של מים יהיה skitter במחבת. כאשר מוכן לבשל, שמן קלות את הרכסים של מחבת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את השרימפס במרינדה במחבת הגריל החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1
מחממים את הגריל עד גבוה, אז, אם אין לו משטח nonstick, מברשת ושמן את הסורג גריל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את השרימפס במרינדה על הסבכה החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1
מחממים את הגריל לגובה; אין צורך לשמן את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את השרימפס במרינדה על הגריל החם. הם ייעשו לאחר בישול 2 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
לגרוף גחלים חמות אדומות מתחת לגרידירון ולחמם אותו במשך 3 עד 5 דקות; אתה רוצה אש חמה, 2 עד 3 מיסיסיפי. כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את gridiron.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מניחים את השרימפס במרינדה על הסבכה החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1
* הדרך המסורתית devein שרימפס היא לעשות חתך בצורת V כי פועל אורך הגב. היתרון בשיטה זו הוא שהחסילון נפתח כמו פרפר כשהוא צולה. דרך מהירה יותר כדי devein היא להכניס את הקת של מזלג בחלק האחורי של שרימפס על 1/4 אינץ ' עמוק כדי לתפוס את הווריד, ואז לאט ובעדינות למשוך אותו החוצה.* לקבלת מצגת מרשימה, כפית את הסלסה לתוך כוסות מרטיני גדולים יותר לעטוף את השרימפס על הצד של הכוס.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
Raichlen של מקורה! צלייה
3
פועל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.