שתי תפוחי אדמה אנה
שני תפוחי אדמה אנאן נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 271 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, מלח ים, תפוחי אדמה אדומים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), תפוחי אדמה מתוקים אנה, ו תפוחי האדמה הטובים משני העולמות אנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקמו מתלה בשליש העליון של התנור וחממו מראש ל -450 מעלות צלזיוס.מקלפים את הבטטות ופורסים לעיגולים בעובי 1/8 אינץ ' (השתמשו במנדולינה אם יש לכם). מקלפים מחצית מתפוחי האדמה האדומים ופורסים לסיבובים בעובי 1/8 אינץ'. (אל תשטוף-תזדקק לעמילן כדי שהמנה תתייצב.)
מצפים את תחתית מחבת תנור בגודל 10 אינץ ' עם 4 כפות חמאה מומסת. החל ממרכז המחבת, מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה אדומות בעיגולים קונצנטריים, חופפים אותם מעט.
מפזרים קורט מלח וחלק מעלי הרוזמרין.
מניחים את המחבת על אש בינונית. עובדים במהירות, מוסיפים את שאר הרוסטים הפרוסים ב -2 שכבות נוספות, ואז את הבטטות הפרוסות ב -2 שכבות, ומפזרים מעט יותר מלח ורוזמרין בין השכבות. (בדוק כדי לוודא שהתחתית משחימה באופן שווה; התאם את החום לפי הצורך.)
מזלפים 4 כפות חמאה מומסת. קולפים ופורסים דק את תפוחי האדמה האדומים שנותרו ומוסיפים אותם למחבת ב -2 או 3 שכבות נוספות, ומתבלים קלות כל שכבה במלח ורוזמרין.
מזלפים את 4 כפות החמאה המומסת הנותרות.
כאשר תפוחי האדמה מזהיבים בתחתית, מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט, כ -30 דקות.
מוציאים מהתנור; מרכז את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 אינץ ' על פני תפוחי האדמה ולחץ בחוזקה כמה פעמים כדי לעזור לשכבות להידבק זו לזו.
מוציאים את תבנית העוגה ומחזירים את המחבת לתנור; אופים עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון מזהיב, כ -20 דקות נוספות.
תנו לתפוחי האדמה להתקרר 5 דקות במחבת, ואז העבירו סכין קטנה סביב הקצה כדי להשתחרר. הניחו צלחת הגשה הפוכה על גבי המחבת והפכו בזהירות את תפוחי האדמה לצלחת. מתבלים במלח ופלפל.