קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

שתי תפוחי אדמה אנה

שתי תפוחי אדמה אנה
שני תפוחי אדמה אנאן נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 271 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, מלח ים, תפוחי אדמה אדומים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), תפוחי אדמה מתוקים אנה, ו תפוחי האדמה הטובים משני העולמות אנה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקמו מתלה בשליש העליון של התנור וחממו מראש ל -450 מעלות צלזיוס.מקלפים את הבטטות ופורסים לעיגולים בעובי 1/8 אינץ ' (השתמשו במנדולינה אם יש לכם). מקלפים מחצית מתפוחי האדמה האדומים ופורסים לסיבובים בעובי 1/8 אינץ'. (אל תשטוף-תזדקק לעמילן כדי שהמנה תתייצב.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מצפים את תחתית מחבת תנור בגודל 10 אינץ ' עם 4 כפות חמאה מומסת. החל ממרכז המחבת, מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה אדומות בעיגולים קונצנטריים, חופפים אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים קורט מלח וחלק מעלי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים את המחבת על אש בינונית. עובדים במהירות, מוסיפים את שאר הרוסטים הפרוסים ב -2 שכבות נוספות, ואז את הבטטות הפרוסות ב -2 שכבות, ומפזרים מעט יותר מלח ורוזמרין בין השכבות. (בדוק כדי לוודא שהתחתית משחימה באופן שווה; התאם את החום לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צווארי עוףצווארי עוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מזלפים 4 כפות חמאה מומסת. קולפים ופורסים דק את תפוחי האדמה האדומים שנותרו ומוסיפים אותם למחבת ב -2 או 3 שכבות נוספות, ומתבלים קלות כל שכבה במלח ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צווארי עוףצווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מזלפים את 4 כפות החמאה המומסת הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
כאשר תפוחי האדמה מזהיבים בתחתית, מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוציאים מהתנור; מרכז את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 אינץ ' על פני תפוחי האדמה ולחץ בחוזקה כמה פעמים כדי לעזור לשכבות להידבק זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מוציאים את תבנית העוגה ומחזירים את המחבת לתנור; אופים עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון מזהיב, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
תנו לתפוחי האדמה להתקרר 5 דקות במחבת, ואז העבירו סכין קטנה סביב הקצה כדי להשתחרר. הניחו צלחת הגשה הפוכה על גבי המחבת והפכו בזהירות את תפוחי האדמה לצלחת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
צילום: דוד מלוש