שתיין דובדבן-פשטידות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים-שוקולד Boozy. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1872 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 98 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קורנפלור, טורבינאדו סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגות יד דובדבן שוקולד לבן, מוקה שתיינית טבעונית ספוגה בגריל בננה קרם קוקוס פשטידות, ו Clafoutis דובדבן Boozy לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הסוכר, רום, וניל, גרידת תפוזים 1/4 כפית מלח בקערה גדולה עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את הדובדבנים ואת קורנפלור וזורקים; להפריש עד עסיסי, כ 30 דקות. קו גיליון אפייה עם רדיד ומעיל עם ספריי בישול.
מניחים שש צלחות טארט קרמיקה 5 עד 6 אינץ ' על המחבת מוכנה.
מוסיפים 3/4 דובדבנים כוס לכל מנה באמצעות כפית מחוררת; העליון כל אחד עם 1 חמאה כף 2 כפיות שוקולד.
להעביר את תערובת הדובדבן הנותרת לסיר; להוסיף 1/2 כוס מים ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 5 עד 7 דקות. לחלק בין המנות; מגניב לחלוטין.
אבק משטח עם קמח. באמצעות סכין קילוף, לחתוך 6 עיגולים מן piecrust, 1/2 אינץ ' גדול יותר מנות טארט (להשתמש בכלים כמדריך).
מניחים על תבנית אפייה אחרת; צמרמורת עד מוכן לאפות. מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים עד 375 מעלות F. מעל כל מנה עם חתיכת בצק, לחיצה על הקצה על הצלחת לאטום; פירס מספר פעמים עם סכין.
אופים 45 דקות, ואז מברשת כל עוגה עם שמנת כבדה ומפזרים סוכר. המשך אפייה עד הזהב, על 15 דקות יותר.