קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

תאנה כפרית, סראנו חם וקציצות אגוזי לוז

תאנה כפרית, סראנו חם וקציצות אגוזי לוז
תאנה כפרית, נקניק סראנו וטרטינות אגוזי לוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, זרעי צ'יה טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דבש-אגוזי לוז ברי Tartines, סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני, ו סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום).

הוראות

1
הפוך את הקרום
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
שלב את תשעת המרכיבים הראשונים במעבד מזון. דופק שלוש פעמים לאוורר.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עשר פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הוסף 6 כפות של מי קרח ודופק. הבצק לא צריך ליצור כדור. פשוט לחץ על הבצק ולראות אם זה מגיע יחד. אם זה נראה מתפורר, להוסיף עוד כף של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מעבירים את הבצק על משטח עבודה ולשים אותו כמה פעמים. במהירות ליצור אותו לריבוע 6 אינץ'. אל תתמודדו עם הבצק יותר מדי, ואל תדאגו אם זה לא ריבוע מושלם. לעטוף את הבצק בניילון נצמד, לשטח אותו, ולקרר אותו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים התנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הבצק מהמקרר. עדיף לעבוד על משטח קר, כגון שיש. אבק פני השטח שלך ואת המערוך שלך עם קצת קמח אורז חום superfine.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מגלגלים את הבצק למלבן שהוא בערך 7 על ידי 10 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה. שוב, זה לא חייב להיות מושלם. לעבוד במהירות כך הבצק לא הופך רך מדי. אם הוא נסדק, צבטו אותו בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מעבירים את הבצק מגולגל לסדין אפייה מרופד בנייר קלף. לקצץ את הקצוות עם חותך עוגה אם תרצה. לצנן את הבצק במשך 20 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור ותן לקרום להתקרר בעת הכנת הציפוי (השאר את התנור דולק). אני ממליץ לסדר את הציפוי בעוד הקרום הוא מעט חם, כמו החום מביא את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הכן את התוספת
13
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מניחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה וקונים אותם במשך 5 עד 7 דקות או עד הזהב והעור מתחיל להשתחרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
להעביר אותם למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את עורם.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
תן להם להתקרר. קוצצים אותם בגסות.
17
מניחים את גבינת העז בקערה ומערבבים אותה במהירות כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מורחים על טארט החם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
19
מסדרים את התאנים, בשר חזיר, גרגיר הנחלים, בצל אדום, ואגוזי לוז קלויים על גבינת העז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
20
טפטוף שמן זית וחומץ בלסמי מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
21
חותכים לריבועים ומגישים מיד.
22
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה105דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוס קמח אורז חום superfine, בתוספת יותר לאבק3/4 כוס קמח אורז חום superfine, בתוספת יותר לאבק2חתיכות טופי הית' ברזרעי צ'יה טחוןזרעי צ'יה טחון225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות תאנים משימה שחורות, חצויאונקיות תאנים משימה שחורות, חצוי1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טרייםעלי טימין טריים110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אונקיות גבינת עיזים שמנתאונקיות גבינת עיזים שמנת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח35דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 קמח דוחן כוס1/4 קמח דוחן כוס12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר0smallsבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרגר כוס, גבעולים קשים הוסרוגרגר כוס, גבעולים קשים הוסרו