תאנים אפויות בסירופ לימון
תאנים אפויות בסירופ לימון נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לך תאנים סגולות מוצקות בשלות, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תאנים אפויות עם סירופ מייפל, גלידת Vanillan ואובך קלוי, פודינג אוכמניות אפוי עם סירופ לימון, ו תאנים ממולאות עם דבש-סירופ בלסמי.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. 3boil מים 1/2 כוס סוכר בסיר קטן, ערבוב, עד הסוכר מומס.
הסר סירופ מחום. לסחוט מספיק מיץ מ 2 לימונים למדוד 1/3 כוס ומערבבים לתוך סירופ, ואז להשליך חצאי לימון.
הסר גרידה מלימון שנותר ברצועות ארוכות עם מקלף ירקות, ואם יש צורך, לקצץ כל צמית לבנה מ גרידה עם סכין חיתוך חדה.
חותכים את החתך לאורך לרצועות דק julienne. שמור לימון.
Blanch zest בסיר 1-עד 1 1/2-ליטר של מים רותחים 1 שני, ולאחר מכן לנקז מסננת ולהוסיף סירופ. 3
חותכים משם כל תמרת שנותרה מלימון. עבודה מעל קערה, לחתוך קטעים ללא ממברנות.
מורחים חמאה ב 1 1/2 ליטר פלמפרוof צלחת גראטן או 10 אינץ ' מחבת כבדה avenproof. סדר תאנים, לחתוך צדדים למעלה, חופפים מעט בשכבה 1.
מפזרים עם הנותרים 2 כפיות סוכר ואופים עד התאנים מתרככים ומתחילים להפריש מיץ אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, 25 עד 30 דקות.
מעבירים תאנים עם כפית מחוררת לקערת הגשה רדודה ומניחים צלחת מוקרמת או מחבת על מבער בחום גבוה בינוני.
מוסיפים סירופ ו deglaze צלחת gratin או מחבת על ידי רותחים עד סירופ מצטמצם כ 3/4 כוס, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים קטעי לימון יחד עם כל מיצים בקערה ושופכים סירופ (עם קטעי לימון) על תאנים. מגניב כדי לחמם או טמפרטורת החדר לפני ההגשה.
סירופ יכול להיעשות, ללא deglazing והוספת קטעי לימון, 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני צלחת gratin deglazing והוספת קטעי לימון.