תאריכים חמים עם גבינה כחולה רכה ופרושוטו
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת שמנת, שמן צמחי, גבינה קלה כגון דנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו ארוחת ערב הלילה: פרושוטו חם, תאנה, סלט גבינה כחולה, תמרים חמים עטופים בפרושוטו עם שקדים קלויים, גורג, ו גבינה בגריל עם תאריכים ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחית גבינה כחולה mascarpone בקערה עם מזלג עד חלקה. מלא כל חלל תאריך עם 1/2 כפית מעוגלת. גבינה. לעטוף כל חצי עם רצועה של פרושוטו.
שמן חם ו 1 כף. מים במחבת בינונית לא דביקה על אש נמוכה.
מוסיפים תאריכים ומבשלים, מכוסים, עד שהתחממו וריככו, כ -3 דקות.