תבלין שום בירה באט עוף
תבלין שום בירה התחת עוף נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 426 גר' של חלבון, 366 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5248. זה מושלם עבור יום האב. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פפריקה, שום, ענפי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו ביר באט צ'יקן, עוף תחת בירה בגריל, ו עוף תחת בירה על הגריל: שלמות מעושנת מפחית (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף תרנגולות ולטפוח יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. לשפשף את העור של תרנגולות עם חמאה 1/4 כוס מרוכך.
מערבבים פפריקה, אבקת שום, ופלפל שחור בקערה קטנה ומפזרים תרנגולות עם כמחצית תערובת תיבול. עתודה נותרת תבלינים לשלב מאוחר יותר.
לעשות חור קטן בעור בין השד והרגל של כל עוף; להשתמש באצבע כדי לשחרר את העור השד לדחוף 1 או 2 שיני שום מתחת לעור השד.
מניחים פטרוזיליה, אורגנו, וקורנית בחלל של כל עוף.
תן לתרנגולות להשרות 1 שעה, או עד לילה בקירור.
מחממים גריל לחום נמוך ושמן קל באח.
מקום 2 שיני שום לתוך כל פחית חלקית מלאה של בירה ולהסיר עשבי תיבול מחללי עוף; דברים עשבי תיבול לתוך פחיות הבירה. לרסס כל עוף עם ספריי בישול ולהושיב את התרנגולות על פחיות הבירה, החדרת פחיות לתוך החללים להחזיק תרנגולות זקוף.
מניחים קטע גדול של רדיד אלומיניום על הגריל; לעמוד תרנגולות על רדיד. תרנגולות בוסט עם חמאה מומסת 1/4 כוס ומפזרים תערובת תיבול הנותרים.
תרנגולות גריל עד מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך ירך של כל ציפור קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), על 2 שעות.