תבנה אותי, גביע חמאת בוטנים.
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תן לבנות אותי, חמאת בוטנים גביע לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. אם יש לך שבבי בננה, אבקת סוכר, כוסות מאפין נייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני), ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון של כוסות מאפין כך שהם רדודים.
שמור 1/4 כוס של שוקולד קצוץ.
יוצקים את השאר לתוך קערת זכוכית להמיס במיקרוגל ב 50 אחוז כוח במשך 1 דקה. מערבבים בעדינות, ולתת לשבת לרגע או משהו כזה. אם השוקולד זקוק ליותר היתוך, מיקרוגל שוב בחצי כוח במשך 30 שניות. מערבבים בעדינות. המשך בתהליך, ערבוב בעדינות כמו שאתה הולך. אבל להיזהר מאוד לא לבשל את השוקולד.
מזג את השוקולד המומס על ידי ערבוב בכוס 1/4 שמורה של שוקולד קצוץ כפי שהוא מתקרר. זה יהיה' מחדש emulsify ' השוקולד ולאפשר לו להקשיח בטמפרטורת החדר.
באמצעות כפית, כפית חלק מהשוקולד לאמצע כוס מאפין. צייר את השוקולד עד הקצוות של הכוס עם החלק האחורי של הכף (או שאתה יכול לצייר את השוקולד במברשת צבע קטנה). מעיל את כל החלק הפנימי של כוס מאפין עם שוקולד ומניחים אותו לתוך קופסת מאפין. חזור עם כוסות המאפין שנותרו ולאחר מכן לשים את כל מאפין פח במקרר, כך השוקולד מתקשה.
מערבבים את חמאת הבוטנים, אבקת סוכר, ומלח במערבל.
יוצקים את התערובת לתוך שקית פלסטיק resealable חותם.
כאשר השוקולד בכוסות המאפין התקשח, פופ חמאת בוטנים ממותק למיקרוגל על כוח מלא במשך 1 דקה. זה יהיה לרכך את חמאת הבוטנים כך שהוא זורם בקלות לתוך הכוסות.
תחתוך פינה מקצה שקית הפלסטיק. אתה יכול להשתמש בזה כדי להכניס את חמאת הבוטנים לכל אחד מהכוסות מצופות השוקולד. שים שבב בננה על גבי כל כוס.
שים את הממתקים במקרר להקשיח את חמאת הבוטנים. זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות.