תבשיל אבוקדו עוף
תבשיל אבוקדו עוף דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, קמח, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסוארוחת בוקר אבוקדו קליפורני, אנצ'ילדות עוף ואבוקדו ברוטב אבוקדו שמנת, וארוחת בוקר אבוקדו קליפורני עם תרד ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להמיס כף אחת של חמאה במחבת כבדה גדולה.
מוסיפים שמן זית ומערבלים יחד עם החמאה.
מוסיפים עוף וקמח עד חתיכות עוף הם השחמה ומיצים לרוץ ברור. הופכים חלקים לחומים באופן שווה בזמן שהם מטוגנים.
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה 9x13 ומניחים בצד.
ממיסים 4 כפות חמאה עד קצף. מערבבים בקמח, ומבשלים שלוש דקות, ערבוב כל הזמן. לאט מוסיפים שמנת ומרק עוף. המשך ערבוב ובישול עד חלקה מעובה. רוטב העונה עם מלח כשר של Morton®, פלפל שחור, גבינת פרמזן, רוטב פלפל חריף ועשבי תיבול. תניח בצד.
פטריות לטגן בשתי כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים שרי ומבשלים עד מופחת.
יוצקים את הרוטב על העוף והפטריות.
אופים חשופים במשך 25 דקות, ואז מפזרים שקדים, וחוזרים לתנור במשך 10 דקות. מקלפים וחותכים אבוקדו לאורך ומניחים מעל עוף לפני ההגשה.