תבשיל אגסי בטטה
תבשיל אגסי בטטה דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 187 קלוריות . תמורת 63 אגורות למנה , תקבלו ארוחה בסגנון המגיש 8. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, בטטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקאן תבשיל בטטה בודד) , קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (akan תבשיל בטטה בודדת) וקליפת בטטה אפויות פעמיים עם סטראוסל בטטה פקאן תבשיל בטטה) .
הוראות
מחוררים בטטות ומניחים על צלחת מתאימה למיקרוגל. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בחום גבוה למשך 13-15 דקות או עד לריכוך. מגניב. מקלפים וחותכים ל-1/4 אינץ'. פרוסות; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל, מערבבים את הסוכר החום ועמילן התירס. מערבבים פנימה את מיץ התפוזים ומיץ האגסים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה חמאה ומלח. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, על גבוה למשך 1-1/2 עד 2 דקות, תוך ערבוב כל 30 שניות, או עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת. מערבבים פנימה צימוקים.
ב-8 אינץ'. צלחת מרובעת המתאימה למיקרוגל מצופה בספריי בישול, שכבת מחצית מהבטטה, האגסים והרוטב. חזור על שכבות. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 8-10 דקות או עד שהאגסים רכים.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.