תבשיל אטריות טונה פטריות
תבשיל אטריות טונה פטריות הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אפונה, אטריות ביצים, קרם מרוכז של מרק פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל אטריות טעים טונה-פטריות, K של תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערת ערבוב מערבבים מרק, חלב ומים.
יוצקים כמות קטנה של התערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'; מספיק רק כדי לכסות את התחתונה.
שכבת אטריות מבושלות, טונה החליקה, אפונה, גזר, ותפוחי אדמה עד כל שימוש.
יוצקים את תערובת המרק הנותרת על השכבות.
מפזרים מלח, פלפל ופפריקה. לייפות קלות את התבשיל כולו עם פירורי לחם.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.