תבשיל איטלקי דורש מסביב 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פלפל, בשר טחון, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו תבשיל איטלקי, תבשיל עוף איטלקי, ו תבשיל קישואים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, בקר טחון חום ובצל. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות, מלח, פטרוזיליה, מלח שום ופלפל, ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
בשר טחון
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
בתבנית תבשיל 2 ליטר, לשלב אטריות ותערובת בשר. למעלה עם פרוסות גבינה ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד גבינה מותכת.