תבשיל אננס דרומי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את תבשיל האננס הדרומי. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 264 קלוריות. תמורת 51 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה מושלם לסתיו. 105 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, נתחי אננס, אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרבה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21%. מתכונים דומים: קדרת אננס דרומית, קדרת עוף דרומית ותבשיל ברוקולי דרום.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מסננים את נתחי האננס, שומרים 1/4 כוס מהמיץ.
מערבבים את הקמח, הסוכר, גבינת הצ'דר, מיץ האננס השמור, נתחי האננס והאננס הכתוש בקערה גדולה.
יוצקים את התערובת לתבנית של 1 1/2 ליטר.
מערבבים את פירורי הקרקר והחמאה בקערה קטנה, ואז מפזרים מעל את תערובת האננס.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
סאות'רן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.