תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קמח, אספרגוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל אספרגוס ונקניק, תבשיל אספרגוס, ו תבשיל חזיר ואספרגוס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל תבשיל בינוני בגודל.
מניחים ביצים בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
בסיר כבד, ממיסים את החמאה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל; להתמזג ביסודיות. מערבבים בהדרגה 3/4 כוס של נוזל אספרגוס שמור וחלב; לבשל (ערבוב כל הזמן) עד הרוטב מעובה וחלק . אם התערובת עבה מדי, יותר אספרגוס נוזלי או חלב ניתן להוסיף עד התערובת מגיעה עקביות הרצוי. מערבבים ברוטב ווסטרשייר ופלפל קאיין.
שכבת האספרגוס, ביצים, גבינה, ושקדים לתוך התבשיל. חזור על שכבות עד שכל החומרים משמשים. כפית את הרוטב על השכבות ומפזרים פירורים.
אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש (175 מעלות C) במשך 20 דקות; או עד תוסס מעט השחמה.