קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון

תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון
תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, חלב, 2 בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. האוכל הביא לך אותו. נסו תבשיל בייקון, תפוחי אדמה וביצה, תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון, ו תבשיל בייקון תפוחי אדמה מדהים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9-אינץ תבנית אפיית מתכת עם חמאה (אם אתה לא מתכנן לחמם את התבשיל על גריל, צלחת אפיית קרמיקה או זכוכית הוא בסדר לשימוש); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הבייקון בשכבה זוגית על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד פריך משחימים, כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר לצלחת גדולה נייר מגבת מרופדת ולהניח בצד להתקרר.בינתיים, להמיס את החמאה הנמדדת בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיף את פלפל ובצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא כבר לא גלם טעימות, על 1 דקה.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את החלב ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
תן לתערובת לבוא לרתיחה ולהסיר מהחום.
7
לטאטא את המלח הנמדד, שמנת חמוצה, ו 1 כוס של הגבינה ואת העונה עם פלפל; להפריש.מגררים את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך על 5 כוסות של תפוחי אדמה גרוסים), להוסיף לסיר, ומערבבים לשלב.קוצצים את בייקון מקורר לקוביות קטנות, מוסיפים אותו לתערובת תפוחי האדמה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, מורחים אותה לשכבה זוגית ומפזרים את 1 1/2 כוסות הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים עד השחמה בכל רחבי, מבעבע בקצוות, ותפוחי האדמה מבושלים דרך, על 1 שעה (לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום אם זה בראונינג מהר מדי). כדי להפוך קדימה לחמם בתנור או על גריל, לתת את התבשיל מבושל להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד 2 ימים. כאשר מוכן לחמם, לתת את התבשיל המכוסה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 1 1/2 שעות, ולאחר מכן במקום בתנור 177° או על גריל בינוני (כ350 עד450) עד מחומם דרך, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו