תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון
תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, חלב, 2 בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. האוכל הביא לך אותו. נסו תבשיל בייקון, תפוחי אדמה וביצה, תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון, ו תבשיל בייקון תפוחי אדמה מדהים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9-אינץ תבנית אפיית מתכת עם חמאה (אם אתה לא מתכנן לחמם את התבשיל על גריל, צלחת אפיית קרמיקה או זכוכית הוא בסדר לשימוש); להפריש.
מניחים את הבייקון בשכבה זוגית על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד פריך משחימים, כ -15 עד 20 דקות.
הסר לצלחת גדולה נייר מגבת מרופדת ולהניח בצד להתקרר.בינתיים, להמיס את החמאה הנמדדת בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מוסיף את פלפל ובצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא כבר לא גלם טעימות, על 1 דקה.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את החלב ולהקציף עד חלקה.
תן לתערובת לבוא לרתיחה ולהסיר מהחום.
לטאטא את המלח הנמדד, שמנת חמוצה, ו 1 כוס של הגבינה ואת העונה עם פלפל; להפריש.מגררים את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך על 5 כוסות של תפוחי אדמה גרוסים), להוסיף לסיר, ומערבבים לשלב.קוצצים את בייקון מקורר לקוביות קטנות, מוסיפים אותו לתערובת תפוחי האדמה, ומערבבים לשלב.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, מורחים אותה לשכבה זוגית ומפזרים את 1 1/2 כוסות הגבינה הנותרים.
אופים עד השחמה בכל רחבי, מבעבע בקצוות, ותפוחי האדמה מבושלים דרך, על 1 שעה (לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום אם זה בראונינג מהר מדי). כדי להפוך קדימה לחמם בתנור או על גריל, לתת את התבשיל מבושל להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד 2 ימים. כאשר מוכן לחמם, לתת את התבשיל המכוסה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 1 1/2 שעות, ולאחר מכן במקום בתנור 177° או על גריל בינוני (כ350 עד450) עד מחומם דרך, על 20 עד 30 דקות.