קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון

תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון
תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, חלב, 2 בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. האוכל הביא לך אותו. נסו תבשיל בייקון, תפוחי אדמה וביצה, תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון, ו תבשיל בייקון תפוחי אדמה מדהים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9-אינץ תבנית אפיית מתכת עם חמאה (אם אתה לא מתכנן לחמם את התבשיל על גריל, צלחת אפיית קרמיקה או זכוכית הוא בסדר לשימוש); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הבייקון בשכבה זוגית על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד פריך משחימים, כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר לצלחת גדולה נייר מגבת מרופדת ולהניח בצד להתקרר.בינתיים, להמיס את החמאה הנמדדת בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיף את פלפל ובצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא כבר לא גלם טעימות, על 1 דקה.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את החלב ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
תן לתערובת לבוא לרתיחה ולהסיר מהחום.
7
לטאטא את המלח הנמדד, שמנת חמוצה, ו 1 כוס של הגבינה ואת העונה עם פלפל; להפריש.מגררים את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך על 5 כוסות של תפוחי אדמה גרוסים), להוסיף לסיר, ומערבבים לשלב.קוצצים את בייקון מקורר לקוביות קטנות, מוסיפים אותו לתערובת תפוחי האדמה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, מורחים אותה לשכבה זוגית ומפזרים את 1 1/2 כוסות הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
אופים עד השחמה בכל רחבי, מבעבע בקצוות, ותפוחי האדמה מבושלים דרך, על 1 שעה (לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום אם זה בראונינג מהר מדי). כדי להפוך קדימה לחמם בתנור או על גריל, לתת את התבשיל מבושל להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד 2 ימים. כאשר מוכן לחמם, לתת את התבשיל המכוסה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 1 1/2 שעות, ולאחר מכן במקום בתנור 177° או על גריל בינוני (כ350 עד450) עד מחומם דרך, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)