תבשיל ביסקוויט גביני
תבשיל ביסקוויט גביני דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 49 מעריצים. אם יש לך מלח, תיבול, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. , שהוא מוצק. נסו תבשיל ביסקוויט גביני, שעועית ביסקוויט גביני ותבשיל בקר, ו תבשיל עוף וברוקולי עם ציפוי ביסקוויט גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח גבינת ריקוטה, 1/2 כוס גבינת Gruyère, החלב, ביצים, תיבול איטלקי ומלח עם מקציף.
חותכים כל ביסקוויט לרבעים; מוסיפים לתערובת גבינה ומערבבים למעיל. מערבבים בירקות. כפית לתבנית אפייה.
מפזרים 2 כפות גבינת Gruyère.
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.