תבשיל ביצה וחשיש חום
תבשיל ביצה וחשיש חום נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמוסות פטריות שיטאקי, מלח כשר, ציר עוף ללא מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר וחשיש חום, תבשיל חום חשיש, ו תבשיל חום חשיש.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים בצל, פטריות, ושום לטפטף במחבת; לטפטף במשך 6 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומניות; מבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תרד, בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. מערבבים בייקון מתפורר וגבינה.
מניחים תערובת פטריות ב 11 x 7 אינץ broiler-זכוכית בטוחה או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים בין לילה.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, חלב וביצים בקערה בינונית.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת פטריות.
אופים ב 350 במשך 28 דקות.
מחממים broiler גבוה; להסיר צלחת בעוד broiler מתחמם. צלייה 3 דקות או עד למעלה הוא השחמה ופשוט להגדיר.