קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל ביצה נקניק

תבשיל ביצה נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל ביצת נקניק. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 935 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. מתכונים דומים: תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד מהווים תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל נקניק וביצה.

הוראות

1
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים ומניחים בצד. ממיסים חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל הירוק והפטריות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, גבינת הקוטג', גבינת מונטריי ג 'ק וצ' ילי. מערבבים פנימה את הנקניקיה, הבצל הירוק והפטריות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
נקניקנקניק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
בקערה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.