קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

תבשיל בצל מתוק

תבשיל בצל מתוק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, תבשיל בצל מתוק עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-44 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 1257 קלוריות. מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, גבינה שוויצרית, שמנת חצי-חצי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה לסתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון של 80%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. קדירת בצל מתוק, קדרת בצל מתוק ותבשיל בצל מתוק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול, ומפזרים פנימה את האורז. מערבבים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את האורז עד שהוא מבושל למחצה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים את האורז, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצלים עד שהם שקופים אך לא משחימים, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים את הבצל המבושל והחמאה מהמחבת עם האורז, ומערבבים פנימה את החצי-חצי, המלח ו-1 3/4 כוס הגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה, ומפזרים את 1/4 כוס הגבינה השוויצרית שנותרה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים ללא כיסוי בתנור שחומם מראש עד שהאורז רך והחלק העליון משחים קלות, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק