תבשיל בקר
תבשיל בקר הוא תבשיל בשר חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, סטייק עגול בקר, ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: תבשיל בקר, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר..
הוראות
מחממים תנור ל 191° במחבת 10 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מפזרים קורנית ופלפל. מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט ביסקוויטים ופטרוזיליה.
מערבבים בשר לתערובת ירקות.
יוצקים לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) צלחת אפייה זכוכית.
אופים 28 עד 30 דקות או עד מבעבע בקצוות.
חותכים כל ביסקוויט ל 4 חתיכות.
מניחים חתיכות ביסקוויט באופן שווה על תערובת בשר, משאיר מקום בין חתיכות.
אופים חשפו 14 עד 18 דקות יותר או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.