תבשיל בקר IV
גשו לסופר וקנו מים, רוטב ווסטרשייר, קיצור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
לדלות בשר בקר בקמח ולאחר מכן, בסיר מנייה בינוני, בקר חום מכל הצדדים בקיצור.
מוסיפים מלח, פלפל, מים, בצל, פפריקה, שום, רוטב ווסטרשייר וחופשת מפרץ. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד הבשר רך.
מוסיפים גזר ותפוחי אדמה ומבשלים במשך 45 דקות או עד למכרז.
הסר את חופשת המפרץ ואת הבשר מן התבשיל, להוסיף 1 כף קמח או קורנפלור ומערבבים, על מנת לעבות את התבשיל. לאחר ערבוב לתת לשבת במשך כמה דקות כדי לעבות, אם לא עובי הרצוי להוסיף יותר קמח או עמילן תירס לחזור.
לאחר מעובה לחזור בשר ולהוסיף תירס לתבשיל, לחמם דרך לשרת.