תבשיל בקר אפוי
תבשיל בקר אפוי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 321 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 99 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם יש לכם סוכר, בשר בקר, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל בקר אפוי, תבשיל בקר אפוי, ו תבשיל בקר אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום את בשר התבשיל; לנקז ולהניח בצד.
בקערת ערבוב, לשלב את העגבניות, מים, טפיוקה, גרגרי בויון בשר, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים את הבשר, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, בצל וקוביות לחם.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מכסים ואופים במשך 2 שעות, או עד בשר וירקות הם במכרז.