תבשיל בקר ופולנטה איטלקי
המתכון תבשיל בשר איטלקי פולנטה מוכן בערך בעוד 42 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קישואים, פלפל, גבינת תערובת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל פולנטה איטלקי, תבשיל הודו פולנטה איטלקי, ו בשר בקר בסגנון איטלקי עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קישואים חצי לאורכו; לחתוך באלכסון לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
חותכים לרוחב פולנטה ל 8 פרוסות; מעיל שני הצדדים של כל פרוסה עם ספריי בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות פולנטה; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. מסדרים פרוסות פולנטה בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה בתרסיס בישול.
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר למחבת. לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב להתפורר; להסיר מחבת, ולנקז, במידת הצורך.
מוסיפים קישואים למחבת; מטגנים 3 עד 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים בשר בקר, רוטב פסטה ופלפל; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם. תערובת בשר כפית על פולנטה; מפזרים גבינה.
אופים ב 375 במשך 18 עד 20 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס.
כקיצור דרך להכנת פולנטה מאפס בסיר, השתמש פולנטה מבושלת מראש. חפש צינורות בטעמים או רגילים של 17 אונקיות בחלק התוצרת של הסופרמרקט שלך. פולנטה מבושלת זו פועלת היטב במתכונים שקוראים לזה להיות לחתוך לפרוסות או קוביות ו מרוסק, אפוי, או בגריל.