קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל בקר ופולנטה איטלקי

תבשיל בקר ופולנטה איטלקי
המתכון תבשיל בשר איטלקי פולנטה מוכן בערך בעוד 42 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קישואים, פלפל, גבינת תערובת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל פולנטה איטלקי, תבשיל הודו פולנטה איטלקי, ו בשר בקר בסגנון איטלקי עם פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים קישואים חצי לאורכו; לחתוך באלכסון לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
חותכים לרוחב פולנטה ל 8 פרוסות; מעיל שני הצדדים של כל פרוסה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פרוסות פולנטה; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. מסדרים פרוסות פולנטה בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בשר למחבת. לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב להתפורר; להסיר מחבת, ולנקז, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים קישואים למחבת; מטגנים 3 עד 4 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים בשר בקר, רוטב פסטה ופלפל; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם. תערובת בשר כפית על פולנטה; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
אופים ב 375 במשך 18 עד 20 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מרכיב בחירה
12
כקיצור דרך להכנת פולנטה מאפס בסיר, השתמש פולנטה מבושלת מראש. חפש צינורות בטעמים או רגילים של 17 אונקיות בחלק התוצרת של הסופרמרקט שלך. פולנטה מבושלת זו פועלת היטב במתכונים שקוראים לזה להיות לחתוך לפרוסות או קוביות ו מרוסק, אפוי, או בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות