קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל בקר ופולנטה איטלקי

תבשיל בקר ופולנטה איטלקי
המתכון תבשיל בשר איטלקי פולנטה מוכן בערך בעוד 42 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קישואים, פלפל, גבינת תערובת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל פולנטה איטלקי, תבשיל הודו פולנטה איטלקי, ו בשר בקר בסגנון איטלקי עם פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים קישואים חצי לאורכו; לחתוך באלכסון לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
חותכים לרוחב פולנטה ל 8 פרוסות; מעיל שני הצדדים של כל פרוסה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פרוסות פולנטה; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. מסדרים פרוסות פולנטה בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בשר למחבת. לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב להתפורר; להסיר מחבת, ולנקז, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים קישואים למחבת; מטגנים 3 עד 4 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים בשר בקר, רוטב פסטה ופלפל; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם. תערובת בשר כפית על פולנטה; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
אופים ב 375 במשך 18 עד 20 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מרכיב בחירה
12
כקיצור דרך להכנת פולנטה מאפס בסיר, השתמש פולנטה מבושלת מראש. חפש צינורות בטעמים או רגילים של 17 אונקיות בחלק התוצרת של הסופרמרקט שלך. פולנטה מבושלת זו פועלת היטב במתכונים שקוראים לזה להיות לחתוך לפרוסות או קוביות ו מרוסק, אפוי, או בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה