תבשיל בקר ושעורה
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, תבשיל בקר ושעורה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. לכו לחנות ואספו פטריות פורטובלו לתינוקות, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל שעורה בקר, תבשיל בקר ושעורה, ו תבשיל בקר ושעורה.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בקר בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים את השום, לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את הפטריות, עגבניות מבושלות, מים, יין, מרק, עלי דפנה, מלח, טימין ופלפל.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מוסיפים שעורה; מכסים ומבשלים עוד 45 דקות או עד שהשעורה והבשר רכים.
שלב קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מחק עלי דפנה. מערבבים חומץ בלסמי ממש לפני ההגשה.
מפזרים כל מנה פטרוזיליה אם רוצים.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון]()
יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון
עמק נאפה 2016 קברנה סוביניון הוא קטיפה ומזמין, עם מערך מפתה של פירות אוכמניות קצוצות יחד עם תווי סורבה פטל לצד ניואנסים של סגול מורם, פלפל אנגלי, קינמון מתוק, ציפורן, ארז ועלי דפנה כתושים. על החיך, פירות היער הכהים מתרבים עם אוכמניות, שזיפים וקסיס, אך ישנם גם אלמנטים מלוחים המציגים תווי צמחים קלים ואדמה, ומעניקים לקברנה זו עומק ואלגנטיות קלאסיים. אלון משולב בצורה חלקה וטאנינים מעודנים מספקים תחושת פה חלקה ומוסיפים שכבות של מורכבות, והכל מתעטף בגימור מרקם ארוך. נגיש להפליא ונעים עם שחרורו, יין זה בטוח להרשים ולהתאים היטב לצד פינוקים קולינריים רבים.