קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל בקר טלירין

תבשיל בקר טלירין
תבשיל בשר טלירין דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. אם יש לך פלפל, מלח, אטריות ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 368 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל בקר ברביקיו, תבשיל בקר וירקות, ו תבשיל בשר ואטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות ולהביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור אטריות ביצה. 2
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני בסיר גדול, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הבצל ופלפל פעמון ו sauté עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הוסף את העגבניות, לשבור אותם עם האצבעות או סכין, אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים. להביא לרתיחה ולתת לבשל במשך 10 דקות. מנמיכים את החום כדי להתחמם. 3 במחבת נפרדת, חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מוסיפים כמה כפות שמן למחבת ומחממים את הבשר, עובדים בקבוצות. לשבור את כמחצית בשר טחון למחבת. אל תערבבו, אבל בואו לשבת ולבשל במשך דקה או שתיים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים קצת מלח על הבשר בזמן הבישול. לאחר חום בצד אחד, מערבבים את הבשר קצת כדי לקבל את הצדדים האחרים השחמה. לאחר הבשר משחימים היטב, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבשר מהמחבת ולשים אותו עם עגבניות, בצל ופלפלים. בראון את המנה השנייה של בשר טחון באותו אופן.4 באמצעות אותה מחבת שהשתמשת בה להשחמת הבשר, לטגן את הפטריות בשארית טפטוף השמן והבשר. לאחר השחמה, מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר והעגבניות.5 בעוד הפטריות מתבשלות, מוסיפים את פסטה אטריות הביצה למים הרותחים. קוק לפי ההוראות, בערך 4-5 דקות. מסננים כאשר מבושל, אבל עדיין קצת מוצק (אל דנטה).6
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים אטריות ביצים, תירס, זיתים קצוצים, וכשני שלישים מהגבינה לסיר הגדול של תערובת בקר ועגבניות. בעדינות לערבב. 7
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
העברת תערובת לתבשיל גדול, או לשתי מנות תבשיל אם אין לך אחד שהוא גדול מספיק.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
10
מפזרים גבינה שנותרה על גבי תבשיל (ים).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
מניחים בתנור. לבשל במשך 30 דקות (יכול ללכת כל עוד שעה).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®