קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל בקר טלירין

תבשיל בקר טלירין
תבשיל בשר טלירין דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. אם יש לך פלפל, מלח, אטריות ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 368 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל בקר ברביקיו, תבשיל בקר וירקות, ו תבשיל בשר ואטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות ולהביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור אטריות ביצה. 2
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני בסיר גדול, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל ופלפל פעמון ו sauté עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
הוסף את העגבניות, לשבור אותם עם האצבעות או סכין, אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים. להביא לרתיחה ולתת לבשל במשך 10 דקות. מנמיכים את החום כדי להתחמם. 3 במחבת נפרדת, חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מוסיפים כמה כפות שמן למחבת ומחממים את הבשר, עובדים בקבוצות. לשבור את כמחצית בשר טחון למחבת. אל תערבבו, אבל בואו לשבת ולבשל במשך דקה או שתיים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים קצת מלח על הבשר בזמן הבישול. לאחר חום בצד אחד, מערבבים את הבשר קצת כדי לקבל את הצדדים האחרים השחמה. לאחר הבשר משחימים היטב, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבשר מהמחבת ולשים אותו עם עגבניות, בצל ופלפלים. בראון את המנה השנייה של בשר טחון באותו אופן.4 באמצעות אותה מחבת שהשתמשת בה להשחמת הבשר, לטגן את הפטריות בשארית טפטוף השמן והבשר. לאחר השחמה, מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר והעגבניות.5 בעוד הפטריות מתבשלות, מוסיפים את פסטה אטריות הביצה למים הרותחים. קוק לפי ההוראות, בערך 4-5 דקות. מסננים כאשר מבושל, אבל עדיין קצת מוצק (אל דנטה).6
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים אטריות ביצים, תירס, זיתים קצוצים, וכשני שלישים מהגבינה לסיר הגדול של תערובת בקר ועגבניות. בעדינות לערבב. 7
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
העברת תערובת לתבשיל גדול, או לשתי מנות תבשיל אם אין לך אחד שהוא גדול מספיק.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
10
מפזרים גבינה שנותרה על גבי תבשיל (ים).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
מניחים בתנור. לבשל במשך 30 דקות (יכול ללכת כל עוד שעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה