תבשיל בקר טלירין
תבשיל בשר טלירין דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. אם יש לך פלפל, מלח, אטריות ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 368 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל בקר ברביקיו, תבשיל בקר וירקות, ו תבשיל בשר ואטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1 מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות ולהביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור אטריות ביצה. 2
חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני בסיר גדול, כבד תחתית.
מוסיף את הבצל ופלפל פעמון ו sauté עד שהתרכך.
מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.
הוסף את העגבניות, לשבור אותם עם האצבעות או סכין, אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים. להביא לרתיחה ולתת לבשל במשך 10 דקות. מנמיכים את החום כדי להתחמם. 3 במחבת נפרדת, חום בינוני גבוה.
מוסיפים כמה כפות שמן למחבת ומחממים את הבשר, עובדים בקבוצות. לשבור את כמחצית בשר טחון למחבת. אל תערבבו, אבל בואו לשבת ולבשל במשך דקה או שתיים עד חום.
מפזרים קצת מלח על הבשר בזמן הבישול. לאחר חום בצד אחד, מערבבים את הבשר קצת כדי לקבל את הצדדים האחרים השחמה. לאחר הבשר משחימים היטב, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבשר מהמחבת ולשים אותו עם עגבניות, בצל ופלפלים. בראון את המנה השנייה של בשר טחון באותו אופן.4 באמצעות אותה מחבת שהשתמשת בה להשחמת הבשר, לטגן את הפטריות בשארית טפטוף השמן והבשר. לאחר השחמה, מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר והעגבניות.5 בעוד הפטריות מתבשלות, מוסיפים את פסטה אטריות הביצה למים הרותחים. קוק לפי ההוראות, בערך 4-5 דקות. מסננים כאשר מבושל, אבל עדיין קצת מוצק (אל דנטה).6
מוסיפים אטריות ביצים, תירס, זיתים קצוצים, וכשני שלישים מהגבינה לסיר הגדול של תערובת בקר ועגבניות. בעדינות לערבב. 7
העברת תערובת לתבשיל גדול, או לשתי מנות תבשיל אם אין לך אחד שהוא גדול מספיק.
מפזרים גבינה שנותרה על גבי תבשיל (ים).
מניחים בתנור. לבשל במשך 30 דקות (יכול ללכת כל עוד שעה).