תבשיל בקר יווני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר יווני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, צלי בקר, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סטיפאדו, הידוע גם כנזיד בשר יווני, תבשיל בקר יווני עם בצל תינוק, ו תבשיל בשר יווני מתבשל לאט.
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק בשר בקר, קמח וקינמון. יש לשטוף בצל קפוא במים קרים כדי להפריד; לנקז.
מניחים בשר ובצל ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מערבבים מים, רסק עגבניות, יין, חומץ ודבש.
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות או עד בשר רך.