תבשיל בקר מבושל בקרמל בצל
תבשיל בקר בקרמל בצל מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך חתיכות באלכסון לחתוך גזר, מבשלים איטיים, בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו בישול איטי קרמל-בצל צלי, מרק בצל צרפתי עם סיר איטי בקרמל בצל, ו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני-נמוך. מבשלים בצל וסוכר בחמאה 30 עד 35 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום זהוב עמוק ומקורמל. מערבבים טימין ובשר תבשיל; במקום סיר איטי.
בקערה בינונית, לערבב מרק רוטב; לשפוך על תערובת בשר בבישול איטי. למעלה עם גזר וגזר לבן. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 9 שעות או עד בשר וירקות במכרז.
מערבבים באפונה. כיסוי; לבשל 10 עד 15 דקות יותר או עד חם.