תבשיל בקר עם שקדים וזיתים
תבשיל בקר עם שקדים וזיתים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא צ'אק בקר עם עצמות קצוצות שומן, שקדים חלוקים, זיתים קלמאטיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיקדילו קובני: תבשיל בקר טחון עם עגבניות זיתים וצימוקים, עוף עם שקדים וזיתים ירוקים, ו קישואים מוקפצים עם שקדים וזיתים.
הוראות
חותכים בשר לקוביות 1 אינץ'.
מניחים בשר, בצל, שום, עלי דפנה, ו 1/3 כוס מים במחבת 5-6 ליטר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להפחית את החום בינוני, ומרתיחים 20 דקות. לחשוף ולהרתיח על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים להתאדות סרט חום כהה צורות במחבת, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים מרק, 1/3 כוס שרי, ושקדים; מערבבים לשחרר סרט חום מחבת. חזור לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.
מוסיפים זיתים. מכסים ומבשלים עד בשר רך כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות יותר.
אם יותר מ 1 כוס נוזל הוא במחבת, להרתיח, חשוף, מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
מערבבים 1/3 כוס שרי עם קורנפלור.
מוסיפים למחבת; מערבבים עד הרתיחה.
יוצקים לתוך קערה; מפזרים פטרוזיליה.