קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל בקר תפוחי אדמה בשכבות

תבשיל בקר תפוחי אדמה בשכבות
מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, גבינת צ'דר חדה, מלח ופתיתי פטרוזיליה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 67%. ציון זה הוא מוצק. תבשיל בקר ותפוחי אדמה בשכבות, תבשיל בקר מרובד, ו תבשיל שכבות עם בשר בקר טחון ופסטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול. מערבבים פנימה את הקמח, הרוזמרין, הפלפל והמלח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
כפית 2 כוסות תבשיל לתוך 2-1/2 משומן. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
שכבה עם מחצית מתערובת תפוחי האדמה והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
שכבה עם תבשיל שנותר, תפוחי אדמה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
6
מכסים ואופים בחום של 400 למשך 45-50 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. במיקרוגל, ממיסים את החמאה הנותרת. מערבבים פנימה את הקרקרים, הפטרוזיליה ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לכריכהלכריכה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים מעל תבשיל.
8
אופים, ללא כיסוי, 5-10 דקות יותר או עד מבעבע ציפוי הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.