תבשיל ברונסוויק מעושן
תבשיל ברונסוויק סמוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 514 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם תרנגולות, רוטב ווסטרשייר, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל ברונסוויק עוף מעושן, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק.
הוראות
משרים שבבי עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
שבבי ניקוז; מקום על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
להסיר ולהשליך giblets מתרנגולות. הכנס כנפיים תחת; לקשור עם חוט,אם תרצה.
מניחים עוף חזיר על באח בישול נמוך; לכסות עם מכסה מעשן.
עוף עשן 2 1/2 שעות; חזיר עשן 6 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושם 16
הסר עוף מעצם. קוצצים עוף וחזיר.
מערבבים יחד בשר, עגבניות, ושאר החומרים בתנור הולנדי 6 ליטר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 2 1/2 עד 3 שעות.
* 2 ק "ג מעושן, עוף מבושל ו 2 1/2 ק" ג מעושן, בשר חזיר מבושל ניתן להחליף. קוצצים עוף וחזיר, ולהמשיך עם מתכון מנקודה זו כפי שהורה.