תבשיל ברוקולי-גבינה מדהים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל גבינת ברוקולי מדהים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 89 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 596 אוהדים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, מיונז, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. מתכונים דומים: סלט ברוקולי מדהים, ברוקולי-תבשיל גבינה, ו תבשיל גבינת ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד מרק מרוכז, מיונז, ביצה ובצל.
מניחים ברוקולי קפוא לקערת ערבוב גדולה מאוד. (אני אוהב להשתמש בקערת הנירוסטה הגדולה שלי כדי לערבב את המתכון הזה ביסודיות.) לשבור את הברוקולי הקפוא. בעזרת מרית גומי, לגרד תערובת מרק מיונז על גבי ברוקולי, ומערבבים היטב.
מפזרים על גבינה ומערבבים היטב.
מורחים תערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה, וחלק העליון של תבשיל. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.